A e keni fuqinë përfundimtare të vëzhgimit: Sa fije shkrepëse janë në këtë foto?

0

Enigmat vizuale dhe iluzionet optike mund të jenë vërtet mashtruese

Nuk është gjithmonë e lehtë që me sy të kuptojnë se çfarë po ndodh në të vërtetë me to. Kjo është njëra nga ato enigma, transmeton Telegrafi.

Pyetja për ju është: Sa fije shkrepëse ka në këtë foto?

Ju keni 4 zgjidhje të ofruara dhe zgjidhni atë të saktën…

Sfidoni edhe miqtë tuaj – ndajeni këtë enigmë në rrjetet sociale…

Përgjigjja:

A keni arritur t’i numëroni të gjitha fijet shkrepëse? Nëse përgjigjja juaj është 11, atëherë ju keni fuqi të madhe perceptuese!

/Telegrafi/

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here