Aksidenti tragjik në Bullgari, zbardhen emrat e udhëtarëve në autobus, mes tyre viktimat dhe të plagosurit

0

Mediat maqedonase kanë zbardhur emrat e udhëtarëve në autobusin që u përfshi nga flakët në Bullgari. Shumica e viktimave janë shqiptarë, ku ka shumë të mitur dhe të rinj.

Memedi Kadri-54 vjeç
Shiroki Muhsin-32 vjeç
Ljupço Zafirov –
Luan Ahmeti – 4 vjeç
Xhihan Ahmeti-36 vjeç
Alban Ahmeti-4 vjeç
Avni Ahmeti -36 vjeç
Ibraim Rustemi – 54 vjeç
Fevzije Rustemi -50 vjeç
Alejna Amedi – 21 vjeç
Halime Fejzullahu – 51 vjeç
Hamije Haliti – 51 vjeç
Nermije Haliti – 53 vjeç
Sumeja Brava – 27 vjeç
Naxhije Abdulloska – 71 vjeç
Albina Beluli – 23 vjeç
Gazmend Ukali – 27 vjeç
Hatixhe Islami – 61 vjeç
Mexhide Iseni-63 vjeç
Hamdi Iseni – 59 vjeç
Almira Ramanovska – 37 vjeç
Enis Ramanovski – 41 vjeç
Rabija Sali – 61 vjeç
Zilija Mustafovska – 48 vjeç
Sade Mustafovski – 50 vjeç
Belma Jahi – 7 vjeç
Ramiz Jahi – 20 vjeç
Fikrije Iseni – 39 vjeç
Anisa Iseni – 14 vjeç
Razije Jahi – 12 vjeç
Anesa Muhaxheri – 17 vjeç
Ergin Jahi – 14 vjeç
Omer Jahi – 11 vjeç
Erda Muhaxheri – 15 vjeç
Ajla Jahi – 14 vjeç
Senije Jahi – 31 vjeç
Amiet Jahi – 45 vjeç
Medina Lutfiu – 25 vjeç
Lulzim Sulejmani – 26 vjeç
Shefija Osmanova – 63 vjeç
Alja Fera – 23 vjeç
Jehona Sali – 21 vjeç
Zulejha Jasharovska – 16 vjeç
Elmedin Pajazitovski – 16 vjeç
Gjula Jasharovska – 49 vjeç
Gjulizarka Pajazitovska – 48 vjeç
Ilmija Jasharovska – 22 vjeç
Ebip Pajazitovski – 49 vjeç
Visar Aliti – 23 vjeç
Minir Jasharovski – 50 vjeç
Orhan Aliti – 45 vjeç

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here