Aksidentohet rëndë oficeri shqiptar i sigurisë në Maqedoninë e Veriut, Turqia mobilizon stafin mjekësor dhe avionin-ambulancë

0
2

Oficeri shqiptar i sigurisë, i cili është përgjegjës për sigurinë e rezidencës së ambasadorit turk të Maqedonsë së Veriut Tulin Erkal Kara, sëbashku me vajzën e tij, u plagosën rëndë në një aksident rrugor.

Duke qene se nuk gjendej në shtetet përreth Maqedonisë së Veriut një stentë për damarin e plasur të aortës, u kërkua ndihmë nga Turqia. Do të sillen pajisje dhe staf mjekësor me avion-ambulancë nga Turqia në Maqedoninë e Veriut.

Sipas të dhënave 52-vjecari shqiptar Gzim Hamiti në momentin e aksidentit gjendej në makinë me vajzën e tij 20-vjecare Diellza Hamiti e cila ka pësuar hemorargji cerebrale dhe . Sipas deklaratës së ambasadorit të Turqisë në Maqedoninë, gjendja e të plagosurit është e rëndë e për këtë arsye operacioni do të kryhet në Maqedoni e të nesërmen do të vijnë mjekë nga Turqia. Ambasadorja Kaa u bënë thirrje të gjithëve të bëjnë lutje dhe të japin ndihmë.

Frekuenca.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here