Albi Nako dhe Klaudia Pepa, “ndizen” sërish

0

Klaudia Pepa dhe Albi Nako kanë pak kohë që kanë dhënë lajmin e divorcit të tyre, por megjithatë duket se raporti i tyre ende vazhdon. Sigurisht bëhet fjalë për një raport miqësor dhe dashamirës mes njëri-tjetrit.

Klaudia ka postuar një video në Intagramm, videon e parë të ciklit prej njëmbëdhjetë klipesh që e ka paralajmëruar edhe më parë. Klaudia e ka postuar këtë realizim si në MyStory, ashtu dhe në profilin në Instagram, ku në sektorin e komenteve mund të gjendet fare lehtësisht emri i Albi Nakos.

“Paç fat”, ka shkruar ai, duke e shoqëruar shkrimin me një ikonë zjarri, ndërsa Pepa i është përgjigjur me një figurë me zemra.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here