Aplikacioni “WhatsApp” ka një lajm të mirë, ja opsioni që do të shtojë

0

Shpeshherë ne ngatërrojmë kontaktin dhe ia dërgojmë mesazhin personit të gabuar, ose dërgojmë mesazhe në momente zemërimi për të cilat mund të pendohemi më vonë dhe nuk duam që personi tjetër ti lexojë.

Dhe aplikacioni më i ri WhatsApp ka gjetur zgjidhjen për gjithë ne, pasi do të bëjë të mundur që ju të fshini mesazhet që i keni dërguar gabimisht një kontakti dhe ky i fundit nuk e arrin ta shikojë.

“Unsend” ose ndyshe e quajtur Recall”, “Revoke” and “Delete for Everyone” pritet që të punojë për të gjitha lojet e mesazheve duke përfshirë tekste imazhe, video, GIF-të dhe dokumente. Megjithatë, ju nuk mund të fshini mesazhet të cilat janë lexuar ose mesazhe që janë dërguar më shumë se 5 minuata më parë.

“Unsend” me shumë mundësi do të jetë shumë popullor tek përdoruesit, pasi mun t’i ndihmojë që të shmangimin vështirësitë.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here