Aplikimi për lotarinë amerikane, Ambasada: Programi hapet me 3 tetor

0

Ambasada amerikane jep lajmin e shumëpritur për shumë shqiptarë që të ardhmen e tyre e shohin në tokën e premtuar, në SHBA.

Me një postim në faqen e saj në FB, Ambasada Amerikane njofton se programi i Lotarisë, hapet me datën 3 tetor dhe jep një këshillë shumë të vlefshme për gjithë të interesuarit.

“Përshëndetje, e keni dëgjuar lajmin? Programi i Lotarisë Amerikane 2019 hapet në datën 3 tetor 2017. Këshilla ime kryesore për t’u përzgjedhur: aplikoni herët, por ama vetëm një herë! Tani, kush ka pyetje?”- shkruan ambasada.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here