Edhe pse kanë kaluar 10 ditë nga fatkeqësia, shpresat janë ende të gjalla.

Shpëtohen 228 orë pas tërmetit nëna dhe 2 fëmijët e saj.

Nëna, emri i të cilës mësohet se është Ela, u nxor e gjallë nga rrënojat bashkë me dy fëmijët e saj 228 orë pas tërmetit.

Ata u dërguan në spital me ambulancë.

Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay
Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay

 

Një grua dhe dy fëmijë u shpëtuan në orën 228 në Hatay