Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku ka reaguar për mbledhjen e përbashkët që qeveria shqiptare dhe malazeze po zhvillojnë në Podgoricë të Malit të Zi. Nëpërmjet një postimi në tëitter, Tabaku shkruan se është më i madh numri i marrëveshjeve të firmosura për hir të propagandës sesa ata që zbatohen në shërbim të shqiptarëve.

 

 

“Një tjetër takim i qeverisë shqiptare me të rajonit, nën frymëzimin e firmosjes së marrëveshjeve pa i zbatuar ato. Më shumë janë marrëveshjet e firmosura për hir të propagandës se sa të zbatuara në shërbim të qytetarëve. Prandaj në këtë ekuacion fiton më shumë propaganda dhe jo qytetari, duke e kthyer politikën kokëposhtë; nga politika për qytetarët tek politika për propagandën”-shkruan Tabaku.