Roberto Cavalli është bërë baba në moshën 82-vjeçare.

 

Ai ka mirëpritur fëmijën e tij të gjashtë, i lindur nga lidhja me Sandra Nilsson me të cilën është çift prej 15 vitesh.

 

 

Këtë e zbuloi e përjavshmja Novella2000 , e cila zbuloi edhe emrin e zgjedhur për fëmijën: Giorgio.

 

 

“E quajta Giorgio, sipas babait tim, të cilin nazistët e qëlluan në masakrën e Cavriglias kur isha 4 vjeç”, shpjegoi Roberto Cavalli për Novella2000.

 

Dhimbja e vdekjes së babait të tij në vitin 1944 ishte e madhe për stilistin, i cili zbuloi:

 

“Nuk kam folur deri në moshën 18-vjeçare. Por jeta ka qenë bujare me mua, më ka shpërblyer për gjithçka”.

 

 Ai donte t'i bënte homazhe një figure kaq të rëndësishme në jetën e tij me emrin që i është vënë vogëlushit të tij të gjashtë, të lindur rreth një javë më parë.

 

 

 

Fëmijët e Roberto Cavallit- Giorgio është fëmija i gjashtë i Roberto Cavalli, i pari i lindur nga lidhja me Sandra Nilsson. Nga martesa e tij e parë me Silvanella Giannoni (që zgjati nga viti 1964 deri në 1974), ai pati Tommaso dhe Cristiana. Nga martesa e tij e dytë me modelen austriake Eva Demar në vitin 1980 (më vonë ajo u bë edhe bashkëpunëtore e tij në shtëpinë e modës) lindën Robin , Rachele dhe Daniele , tashmë të rritur. Me lindjen e foshnjës, dizajneri po përgatitet të përjetojë një rini të dytë në nivel personal, i cili shkon paralelisht me rilindjen e tij profesionale: marka e tij, tani nën drejtimin krijues të Fausto Puglisi, është kthyer në kreshtën e valë pas fazës së zbehjes së vitit 2016, me shkurtimin e 200 vendeve të punës.

 

Historia e dashurisë me Sandra Nilsson -Roberto Cavalli dhe Sandra Nilsson janë çift prej 15 vitesh: ai është 82, ajo 37, por ata duket se nuk e vënë re diferencën në moshë. Nëna e re filloi shumë herët të punojë në fushën e modës . Kur ishte 14 vjeç, zbuluesi i talenteve të një agjencie modelimi e vuri re dhe karriera e saj filloi. Ajo ka grumbulluar shirita koke në konkurset e bukurisë: nga Miss Salming, çmimi i saj i parë, te Miss Siren te Miss BE, nga Miss World Bikini Model deri te Miss Hawaiian. Titulli i saj më prestigjioz erdhi në vitin 2006 kur u votua si gruaja më e bukur e Suedisë. Në vitin 2015, si shenjë dashurie, Roberto Cavalli i dhuroi asaj ishullin Stora Rullingen, në Suedi, me vlerë rreth 2 milionë euro. Por asnjë dhuratë nuk do të jetë aq e rëndësishme për ta sa lindja e Giorgio-s së tyre të vogël.