Në tregun e këmbimit valutor vendas, të premten leku fitoi pikë ndaj dollarit amerikan dhe euros, ndërsa humbi terren me paundin britanik, krahasuar me një ditë më parë.
 

Sipas kursit të këmbimit valutor vendas, dollari amerikan këmbehet me 107.85 lekë ose 0,55 lekë më pak se një ditë më parë.

Monedha europiane humbi 0,27 lekë dhe këmbehet me 114,67 lekë.

Ndërsa paundi britanik u forcua me 0,24 lekë dhe këmbehet me 130,82 lekë. Franga zvicerane humbi 0,21 lekë dhe këmbehet në kotën e 116,42 lekëve.

 

Monedha kryesore Lekë për njësi të monedhës së huaj
Dollar amerikan USD 107.85 -0.55  
Euro EUR 114.67 -0.27  
Poundi Britanik GBP 130.82 +0.24  
Franga Zvicerane CHF 116.42 -0.21  
Jeni Japonez (100) JPY 80.98 -0.53  
Dollari Australian AUD 72.21 +0.24  
Dollari Kanadez CAD 78.69 -0.09  
Korona Suedeze SEK 10.29 +0.05  
Korona Norvegjeze NOK 10.08 +0.01  
Korona Daneze DKK 15.40 -0.04  
SDR SDR 143.77 -0.54  
Ari (OZ 1) XAU 208221.86 +122.04  
Argjend (OZ 1) XAG 2355.92 -17.47  
Juani Kinez (onshore) CNY 15.65 -0.07  
Juani Kinez (offshore) CNH 15.65 -0.06  
Lira Turke TRY 5.68 -0.03