Përfaqësuesi i lartë i BE-së, Josep Borrell ka publikuar fotografi nga Ohri duke thënë se sytë e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor janë atje pasi do të diskutohet për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi.

 

“Sytë e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor janë sot te Ohri. Pas diplomacisë intensive të anijes ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, do të diskutojmë me Aleksandër Vuçiç dhe Albin Kurtin aneksin e zbatimit - një pjesë integrale e Marrëveshjes për rrugën drejt normalizimit të marrëdhënieve”, shkroi Borrell.