Ish-zv.komandanti iFlotës Detare Artur Meçollari është paraqitur në Spak për të tretën herë ku mësohet se është marr në pyetje.

 

Kujtojmë se Meçollari është kallëzuesi për ndërtimet brenda bazave ushtarake detare dhe është marr në pyetje më herët për ndërtimet në bazën e Shëngjinit dhe Limionit në Sarandë. Në dalje lidhur me këtë paraqitje, Mecollari tha se thirrja e tij nuk ka lidhje me hetimin, por se kishte shkuar për një kërkesë.