Piramida, dikur “Piramida e Enverit”, tashmë është tjetërsuar për rininë dhe teknologjinë.

Ndërkohë që po investohet ajo është hapur për pjesën e publikut. Qindra njerëz, kryesisht rinia, e vizitojnë Piramidën.