Berisha i kërkon Gjykatës së Tiranës të çregjistrojë Bashën si kryetar të PD

0

Partia Demokratike i është drejtuar Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me një kërkesë për konstatimin e pavlefshmërisë së procesit të zgjedhjes së kryetarit të PDSH në datën 13 qershor 2021 dhe çrregjistrimin e Lulzim Bashës si kryetari i PDSH nga Regjistri i Partive Politike.

Kërkesa është dorëzuar në Gjykatën e Tiranës nga Edit Harxhi, anëtare e kryesisë së PD të drejtuar nga Berisha.

Gjithashtu, PD kërkon dhe sigurimin e padisë, përmes pezullimit të përdorimit të të dhënave të PDSH, emrit të partisë, logos, shkronjave nistore, vulës, emrit të kryetarit, si dhe ndalimit të lëshimit të vërtetimeve mbi këto të dhëna nga Regjistri i Partive Politike pranë Gjykatës së Tiranës.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here