Bie dëbora e parë në Juglindje të vendit, shihni se si rrugët, pemët e faqet e maleve “vishen” nga ngjyra e bardhë (FOTO)

0

Bien dëbora e parë në Juglindje të vendit. Reshjet janë regjistruar në Mokër të Pogradecit, në Malin e Gramozit në Kolonjë, në Shtyllë, Dardhë dhe në malet e Voskopojës në Korçë. Ndërkohë, me reshjet e dëborës temperaturat në këtë qytet kanë zbritur deri më 3 gradë.

 

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri /BW

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here