Bie “SNAPCHAT”, përdoruesit nuk dërgojnë dot mesazhe

0

Rrjetet sociale duket se janë në krizë pasi problemet me serverat e tyre sa vijnë dhe shtohen e ata që vuajnë janë njerëzit.
Pas rënies së Instagram, Facebook dhe WhatsApp ditën e sotme rrjeti social Snapchat ka rënë dhe përdoruesit nuk mund të dërgojnë dhe as të marrin mesazhe nga të tjerët.

Uebfaqja dhe monitori i aplikacioneve Down Detector regjistruan dhjetëra mijëra raporte nga përdoruesit e Snapchat mesditën e sotme. Llogaria zyrtare e Mbështetjes Snapchat në Twitter postoi: “Jemi në dijeni që disa përdorues kanë probleme aktualisht me applikacionin, durim, po kujdesemi ne”./gazeta dita

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here