“Bija ime”/ Ojky humb kujtesën dhe nuk e njeh më Demirin, ja ç’do ndodhë sot

0
3

Ojky humb kujtesën. Ajo largohet nga shkolla e vetme dhe shkon në shtëpinë e vjetër të tezes. Sevgi shqetësohet kur nuk e gjen Ojkyn në shkollë dhe njofton Demirin. Demir dhe Ugur vihen në kërkim të Ojkysë. Xhandan mendon se Xhemal ka rrëmbyer Ojkyn. Mertxhan i tregon Demirit se Ojky foli për tezen e saj. Demir shkon në shtëpinë e tezes së Ojkysë dhe e gjen aty të bijën duke pritur. Ojky nuk e njeh Demirin dhe i thotë se nuk e lejojnë të flasë me të panjohurit. Demirit i thyhet zemra kur kupton që Ojky nuk e njeh më. Demir i thotë Ojkysë se ai është një shok i tezes së saj dhe ajo e ka dërguar që të kujdeset për të. Demir shtiret sikur telefonoi tezen e Ojkysë që ajo ta besojë. Ojky merr lejen e Sevgit për tu larguar me Demirin. Demir gjen një mënyrë për ta çuar Ojkyn në spital. Ai i thotë Ojkysë se është i sëmurë dhe duhet të shkojë tek doktori. Ugur i tregon Sevgit mes lotësh si Ojky hyri në jetën e tyre. Demir shpërthen duke qarë dhe përpiqet të bëhet i fortë. Doktori bën sikur po viziton Demirin por në të njëjtën kohë viziton edhe Ojkyn. Ojky nuk njeh as Xhandanin. Doktori këshillon Demirin të vazhdojë jetën normalisht dhe Ojky të mos stresohet. Demir bind Ojkyn të bëjë një grafi./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here