Bllokimi i aeroportit, lëshohen urdhër-arresti për tre persona

0
18

Është lëshuar urdhër-ndalimi për tre nga kontrollorët e trafikut ajror të cilët ndaluan punën ditën e djeshme duke pezulluar kështu fluturimet hyrëse dhe dalëse në vendin tonë.

Bëhet me dije se personat për të cilët është lëshuar urdhër-ndalimi janë: Kryetar i sindikatës së kontrollorëve Armando Fezga, përgjegjësja e turnit Flora Ndrecën dhe kontrollori Muhir Mezinin. Ata akuzohen për shpërdorim detyre. Ndërsa urdhër-ndalimi është lëshuar me kërkesë të prokurorisë.

Mësohet se pas dy ditësh, të tre këta persona pritet të dalin në gjykatë.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here