DEASH lë qytetin sirian, Dejrizor në duar të PKK/PYD-së

0

Siri, DEASH lë Dejrizorin në duar të PKK/PYD-së

Organizata terroriste DEASH brenda dy ditëve është zbrapsur deri në 45 kilometra në qytetin Dejrizor në kufirin mes Sirisë dhe Irakut, pa luftuar kundër organizatës terroriste PKK/PYD në këtë qytet.

PYD, e cila është degë e organizatës terroriste PKK në Siri, është duke avancuar me shpejtësi në verilindje të zonës periferike të Dejrizorit në lindje të Sirisë, në kuadër të operacionit që filloi dy ditë më parë me mbështetjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA). AA

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here