E droguar dhe me shpejtësi ‘skëterrë’ në rrugë, e reja britanike e paguan shtrenjtë “çmendurinë e snapchat-it”

0

Një e re britanike, e ka paguar shtrenjtë “çmendurinë” që bëri për në “snapchat”.

Sipas mediave, 27-vjeçarja Cystal Ward, e gjendur nën efektin e drogës, ka udhëtuar me shpejtësi skëterrë në një autostradë të vendit.

Si pasojë, ajo është përplasur me një pengesë. E reja ka pësuar dëmtime në shtyllën kurrizore, ndërsa partneri i saj Hamzah Amed, ka mbetur i bllokuar në mjet.

Ajo nuk është dënuar nga gjykata, për shkak të tre fëmijëve të mitur.

Togat e zeza kanë vendosur ta falin gruan, duke vlerësuar se për fëmijët, veç saj nuk ka askush që mund të kujdeset.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here