Eda dhe Serkan në një mision të vështirë, këtë javë në “Dashuria është në ajër”

0

Kiraz përfundon në spital dhe aty Serkan dëgjon për herë të parë fjalën “baba” nga vajza e tij. Serkan ndjen emocione të papërshkrueshme që do e bëjnë të afrohet edhe më shumë me vajzën e tij. Në të njëjtën kohë ai përpiqet të rifitojë edhe dashurinë e Edës, e cila pas gjithë këtyre viteve e ka të vështirë të rikthehet sërish me të edhe pse ndjenjat janë aty. Eda dhe Serkani duhet të pikturojnë një portret harmonik dhe të lumtur në çift për ta dërguar Kirazin në një shkollë të mirë. Ata vendosin të heqin të gjithë kufijtë mes tyre.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here