Edi Rama i cakton detyrën e re Saimir Tahirit

0

Image result for saimir tahiri

Ish-Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri është ngarkuar sot nga Kryesia e Partisë Socialiste dhe kryeministri Edi Rama me detyrën e koordinatorit kombëtar për bashkëqeverisjen me qytetarët.

“Do të nisim menjëherë punën në terren duke emëruar një koordinator kombëtar për bashkëqeverisjen, që do të jetë Saimir Tahiri, të cilit këtë detyrë sapo ia ngarkuam në Kryesinë e Partisë Socialiste”, tha Kryeministri Rama në fjalën e mbajtur.

Rama tha se kjo platformë do të jetë një mekanizëm i gjallë njerëzish për të realizuar dhe për të bërë të mundur implementimin e tri pikave kyçe, sipas tij të dëgjesave publike.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here