Ejlyl nuk duron dot më dhe i propozon Aliut, të hënën në “Lule të vetmuara”

0
60

Ali bëhet gati për t’i propozuar sërish Ejlylit por edhe këtë herë ndërpritet. Ejlyl duke mos duruar më i tregon Aliut se e pëlqen shumë dhe i propozon ajo. Ali i lumtur i tregon se edhe ai e pëlqen shumë atë dhe e përqafon. Vajzat e kalojnë natën në shtëpinë e Songylit por nuk do të jetë e lehtë për to të përshtaten. Ejlyl i tregon vajzave mbrëmjen me Aliun. Maxhide mëson se Ezhder ka vjedhur kompaninë. Neriman e ka të vështirë punën e re pasi asnjë nga vajzat nuk e dëgjon dhe jep dorëheqjen. Nazan përpiqet ta largojë Xhemren nga Serkani duke e ngarkuar me punë në agjenci./revistawho.com

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here