Emine plagos Mesuden, Nazan arrestohet nga policia, nesër në “Lule të vetmuara”

0
6

Nazan shkon tek Emine dhe i thotë se vrasësi i Gokhanit është Kemali. Emine bën plan të vrasë Kemalin. Ajo e kthen Gylxhanin në jetimore. Ejlyl sheh diskun dhe mëson se aksidentin e ka bërë Nazani. Ajo u tregon vajzave. Xhemre tronditet kur e mëson këtë. Kemal shkon në jetimore dhe kërkon Ejlylin për t’i marrë diskun. Kemalin e përzënë nga jetimorja. Xhemre e tronditur kërkon të hakmerret ndaj Nazanit. Ajo i çon policinë në shtëpi. Nazan arrestohet. Emine shkon në shtëpinë e Kemalit dhe e akuzon për vrasjen e Gokhanit. Ajo tenton të vrasë Kemalin me thikë por godet Mesuden. Xhemre akuzon Defnen se edhe ajo e dinte për aksidentin. Nazan mbron të bijën duke thënë se ajo është e pafajshme. Mesude dërgohet me urgjencë në spital në gjendje të rëndë. Ekrem justifikohet me gënjeshtra para Gynejit për lidhjen me Banun./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here