“Emrin ma ka vënë motra”, Rudina lë nam dhe bën gafën e radhës me Erik Fullanin

0

Rudina Magjistare njihet për gafat e saj në televizion, por mbrëmjen e sotme “e ka mbytur fare”!

Ajo ka patur të ftuar Erik Fullanin, për të njohur më shumë mbi jetën dhe për të mësuar detaje nga përditshmëria e tij.

Megjithatë, nuk kaloi as pa bërë një tjetër gafë, e cila pa dyshim është “gafa më e paparë e Rudinës”.

Eriku i thotë se emrin ia ka vendosur motra kur ka lindur, ndërsa pyetja e Rudinës ishte epike.

Ajo i tha:

Motra është më e madhe apo më e vogël?

Përfundimisht, Rudina është  e madhe.joq

12345

rudina

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here