Ermal Mamaqi: “Një beb rrugës…do të bëhemi 4”

0

ermalllll

Ami dhe Ermali janë një nga çiftet më simpatikë të ekranit. Ata janë prindër të një djali, por sot kanë ndarë me publikun një lajm të mrekullueshëm.

Ami është në një pritje të ëmbël dhe familjes do t’i shtohet dhe një anëtar tjetër.

Ermali ka postuar foton ku shfaqet me bashkëshorten e tij, më të emocionuar se kurrë me një test shtatëzanie në duar: “Një beb rrugës…Do të bëhemi 4.”

Emocionet e të bërit prindër për herë të dytë dallohen dukshëm në sytë e tyre. 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here