Filippine, presidenti Duterte: Nësë djali im trafikon drogë meriton vdekjen

0

Presidenti i Filipineve Rodrigo Duterte ka thënë që nëse akuzat në drejtim të djalit të tij Paolo, për trafik droge, janë të vërteta ai duhet të gjykohet dhe policia duhet të marrë çfarë do lloj aksioni penal.

Djali i presidentit te Filipineve Paolo Diterte ka përfunduar në një komision hetimor, me akuzën që është përfshirë në një operacion kontrabande, që transporton drogë nga Kina në Filippine.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here