Fillon në Moskë festivali ndërkombëtar “Rrethi i Dritës”

0

Fillon në Moskë festivali ndërkombëtar "Rrethi i Dritës"

Në kryeytetin e Rusisë, Moskë, të dielën është hapur festivali i shtatë ndërkombëtar “Rrethi i Dritës”.

Kulla televizive Ostankino, ishte vendi nga ku u performuan spektaklet me ujë dhe dritë të cilat magjepsën të pranishmit.

Pas një projeksioni që zgjati për një orë, u ndezën fishekzjarre të cilat entuziazmuan vizitorët e festivalit i cili do të zgjasë disa ditë, ndërkohë që lojërat me ndriçim të shoqëruara me muzikë do të mund të shihen nga disa lokacione në qytet./AA

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here