FOTO/ Çfarë bëjnë kafshët kur të zotët e tyre nuk e kanë mendjen?

0

Purr-y practical! This thoughtful cat brought home a sponge for its bemused owner

Nëse jeni adhurues të kafshëve dhe përkujdeseni për to sikur të jenë njerëz, ndodh që shpeshherë kafshët tuaja të bëjnë veprime që vërtetë shkaktojnë të qeshura.

Big baby! This naughty dog stole a dummy from a baby and thought its owner would like it

Kur të zotët e tyre nuk e kanë mendjen shpesh qentë u sjellin pranë këmbëve të të zotit gjëra të çuditshme, duke filluar nga patatet, këpucët, rrobat dhe lekët.

Special delivery! This thoughtful dog brought its owner a ten pound note home

Kur i sheh duken vërtetë qesharake dhe pronarët i kanë marrë këto veprime, si “dhurata” kreative nga kafshët e tyre.

Well trained! A helpful pooch brings its owners hat over to them on a sunny day

Këto foto pasqyrojnë disa momente vërtetë gazmore nga qentë të fotografuara nga pronarët e tyre.

Dog with a croc! This little dog looked very pleased with itself after bringing home a single shoe

Është për të qeshur, por këto kafshë janë vërtetë tepër të dashura.

Flower power! One romantic cat brought some flowers home for its owner

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here