Foto e rrallë e çiftit Obama, si dukeshin kur ishin fëmijë

0
 
Ish- presidenti amerikan, Barack  Obama dhe bashkëshortja e tij Michele janë dy personazhet që lanë shumë gjurmë e nuk do të harrohen gjatë.

Ana e tyre humane vazhdon të jetë shembulli më i mirë edhe sot kur nuk i përkasin detyrave që kishin para përfundimit të mandatit.

Kanë qarkulluar shumë lajme me fotografi të tyre ndër vite, por këtë sigurisht se nuk e keni parë.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here