Foto/ Macet njësoj si pronaret, mund të bëjnë pedikyr

0

 

Me kalimin e kohës, pronarët e kafshëve fillojnë të lidhen shpirtërisht me kafshën e tyre duke i kushtuar vëmendje madje duke i zbukuar ato përmes veshjeve të dizejnuara sipas trupit të tyre.

Por tashmë një trend i ri është përhapur tepër pasi macet mund të bëjnë pedikyr në një sallon bukurie sëbashku me pronaren.

Për shumë njerëz kjo është quajtur çmenduri, pasi në këtë mënyrë macet e kanë të vështirë t’i përdorin thonjtë e tyre dhe kjo mund të çojë në probleme të ndryshme shëndetësore.

Por shumë pronare të maceve nuk u bën përshtypje kjo gjë madje ato i stilojnë macet e tyre të dashura me një stil të njëjtë pedikyri si thonjtë e tyre.

Shumë foto të tilla janë shpërndarë në media sociale duke marrë shumë komente.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here