Foto/ Viti i ri shkollor, Policia e Shtetit uron nxënësit dhe mësuesit

0

Viti i ri shkollor, Policia e Shtetit uron nxënësit dhe mësuesit

Policia e Shtetit uron të gjithë nxënësit dhe mësuesit suksese në vitin e ri shkollor.

Mijëra punonjës Policie sot në mëngjes ishin në çdo rrugë dhe pranë çdo shkolle, në nisje të vitit të ri arsimor, për më shumë siguri dhe lehtësi në lëvizje.

Dhe do të jenë aty në çdo ditë mësimi.

Për çdo shqetësim apo parregullsi që shihni, Policia e Shtetit u bën thirrje qytetarëve që të telefonojnë në numrat falas 112 dhe 129! 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here