Gatuajnë dhe shpërndajnë ushqime/ Prizreni solidarizohet me personat e prekur nga tërmeti në Turqi

0
3

Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me organizatën për të drejtat dhe lirive të njeriut IHH në Turqi ka kontribuar për t’iu ndihmuar banorëve të prekur nga tërmeti në qytetin Elazig të Turqisë, transmeton KosovaPost.

Një grup vullnetarësh nga Prizreni, kanë vizituar zonat e prekura nga tërmeti dhe kanë ndjekur nga afër shpërndarjen e ushqimeve të gatuara që janë shpërndarë për banorët që jetojnë në çadra në kampet e ngritura në qytet.

Ky kontribut vjen në shenj mirënjohje për popullin turk me solidarizimin me banorët e prekur nga tërmetet në Shqipëri.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here