Gjahtari bie në kurthin e pitonit kur tentoi ta kapte (VIDEO)

0

Kishte arritur të kapte me sukses një gjarpër 10 metra të gjatë, por nuk e kishte kuptuar se Pitoni po e neutralizonte edhe vet.

Teksa po e mbante të kapur duke i bllokuar kokën, pitoni kishte nisur t’i mbështillej përreth këmbëve. Kur gjahtari e kuptoi se çfarë po ndodhte, ishte tepër vonë pasi gjarpri kishte filluar ta shtrëngonte, taktikë që e përdor për të vrarë prenë e saj.

Por, fatmirësisht në ndihmë i ka shkuar kolegu i tij, i cili ndihmoi për t’u liruar. Pitonët nuk janë helmues, por mbeten vdekjeprurës. Ata e shtrydhin deri në vdekje prenë e tyre dhe mund të gëlltisin kafshë që janë përtej madhësisë së tyre.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here