Gjallesë misterioze në brigjet e Teksasit pas uraganit, “Harvey” (Foto)

0

Uragani “Harvey” nuk zhvendosi vetëm njerëzit, por edhe krijesat e detit, duke bërë që në brigjet e Teksasit të dalin dhe gjallesë misterioze.

Preeti Desai fotografoi gjallesën misterioze dhe e publikoi mw pas atë në “Twitter” për të marrë një përgjigje nga biologët.Por sërish ka ngjallur konfuzion mes komentuesve, ku disa shpreheshin se bëhet fjalë për një ngjalë, por dhëmbët e mëdha e eliminojnë këtë mundësi raporton “Daily Mail”.

Ndërsa të tjerë janë shprehur për gjallesën se ajo jeton në ujëra të thella 30 deri në 90 metra thellësi dhe pjesën më të madhe të kohës e kalon e fshehur, por sërish nuk pati një përgjigje të saktë. Ja disa foto të gjallesës misterioze emri i së cilës mbetet ende mistër.

 

 
 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here