Gjykata e Lartë shtyn gjyqin ndaj deputetit Tom Doshi

0

Image result for tom doshi mark frroku

Gjykata e Lartë ka vendosur të shtyjë gjyqin ndaj deputetit Tom Doshi, dhe dy personave të tjerë, Mark Frroku dhe Durim Bami.

Seanca ishte parashikuar që të niste sot në orën 10:00 por për shkak të mos krijimit të Kolegjit Penal, ajo është shtyrë për një datë tjetër.

Dy gjyqtaret, Evelina Qirjako dhe Adriana Fullani janë dorëhequr nga detyra, pasi u ka mbaruar mandati.

Në fakt kjo nuk është hera e parë që Gjykata e Lartë ka shtyrë këtë çështje.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here