Hakerohet sistemi TIMS/ Në Shënjestër, drejtori i Policisë së Shtetit dhe zëvëndës drejtori i SHISH

0

Nuk dihen arsyet por kete here shenjester e hakerave “Homeland Justice”, jane bere drejtori i Policisë së Shtetit dhe zëvëndës drejtori i SHISH.

“Homeland Justice” në “Telegram” publikuan pak me pare të dhënat personale të Rrumbullakut dhe të Kanushit.

Më herët jane publikuan dhe të dhënat e ish-drejtorit të Policisë së Shtetit Gledis Nano.

Në dokumentet e rrjetit të hakerave, jepeshin të dhëna mbi familjen e Nanos, por edhe hyrje-daljet e ish-kryepolicit në vend, që nga pikat kufitare tokësore dhe deri tek ato ajrore.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here