Irfan merr një rrezik të madh për të shpëtuar Denizin, këtë javë në “Babil”

0

Irfani është i mbyllur në çdo front të luftës në të cilën hyri për të shpëtuar djalin e tij. Ai heq dorë nga krenaria dhe bën një gjë që nuk do ta bënte kurrë. Edhë një herë mbetet në derën e Solomonit, por kjo nuk mjafton. Pasi mëson të vërtetën për Sulejmanin, Eda përballet me Ilajin. Irfan merr një rrezik të madh për të shpëtuar Denizin dhe përgatit një plan të rrezikshëm shpëtimi. Kush do të përpiqet ta ndalojë këtë herë? Na mbetet ta mësojmë këtë javë në “Babil” ora 18:20 në TV Klan.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here