Irfan rrezikon gjithçka për djalin e tij, këtë javë në “Babil”

0

Loja e rrezikshme ka filluar! Teksa koha po ikën Deniz, Irfan dhe Egemen nisin një aventurë të re për të fituar para. Teksa Irfan tronditet nga dashuria e tij e madhe, Ilai, e cila e takon vite më vonë, Eda kupton se re të errëta ka mbi martesën e tyre. Cila do të jetë hakmarrja e Sulejmanit ndaj Kudretit? Pas një takimi tjetër me Irfanin, Ajshe hulumunton mbi të kaluarën e tij dhe arsyen pse ai po afrohet me Sulejmanin. Ambicia e Ilait dhe dyshimi i Edës i komplikojnë gjërat edhe më shumë. Kur Eda bën një gabim të madh nga frika e humbjes së Irfanit, Egemen i zgjat dorën. Teksa Irfan po përpiqet ta mbajë Ilain larg, gjërat bëhen edhe më të rrezikshme dhe më të komplikuara kur Kudret përfshihet papritur.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here