Ja çdo të thotë të paguash 130 paund për të notuar me krokodilin

0

Për turistët aventurierë, vjen një sfidë që kërkon guxim.

Të notosh me krokodilin ballë për ballë dhe ju ndan vetëm një barrierë e hollë plastike.

Turistët duhet të paguajnë 130 paund për të qëndruar 30 minuta nën ujë me kafshën e frikshme.

Ata futen në atë që quhet “kafazi i vdekjes” e që më pas zhytet në ujë së bashku me krokodilin. Ky atraksion turistik ndodhet në pjesën veriore të Australisë.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here