Jaman dhe Seher dalin nga shtëpia ku mbahen peng, por një tjetër rrezik i pret, këtë javë në “Amaneti”

0

Jaman dhe Seher arrijnë të dalin nga shtëpia ku Selimi i mbante peng. Firat kap Selimin dhe e rreh atë pasi nuk i tregon vendndodhjen e Jamanit dhe Seherit. Teksa Ikbal ëndërron për trashëgiminë e Kirimli, Zuhal ndërkohë merr regjistrimin me të cilin do e kërcënojë. Selim nuk i lë të qetë Jamanin dhe Seherin dhe tenton të vrasë Jamanin.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here