Jaman dhe Seher përjetojnë tronditjen më të madhe, këtë javë në “Amaneti”

0

Lumturia e Seherit dhe Jamanit përfundon shpejt, kur Selim vë në zbatim planin e tij të rradhës. Jusufin e rrëmbejnë, duke i lënë Seherin dhe Jamanin të tronditur. Shumë shpejt Seher mëson se pas kësaj fshihet Selim. Ky i fundit ka dhe një tjetër plan mizor kundër Seherit. Ai i bën një ofertë që do e vendosë Seherin dhe Jamanin në rrezik. Si do veprojë Jaman për të shpëtuar nipin e tij? Na mbetet ta mësojmë këtë javë me episodet e reja në TV Klan.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here