Jaman i pamëshirshëm, mbyll Seherin në bodrum, të hënën në “Amaneti”

0

Jaman tregohet i pamëshirshëm ndaj Seherit. Ai nuk lejon shërbëtorët të kujdesen për të. Jusuf gëzohet me rikthimin e Seherit, por Jaman nuk e lë të qetë. Ai mbyll Seherin në bodrum që ajo të qëndrojë larg Jusufit. Seher është e shkatërruar nga sjellja e Jamanit, por nuk mund të tregojë të vërtetën. Xhanan kërcënon Seherin që të gjejë mundësinë dhe të largohet nga vila ashtu siç kishin bërë marrëveshje. Volkan po kurdis një plan ndërsa Dujgu kujdeset për Aliun e sëmurë. Çfarë zgjidhje do të gjejnë Xhanan dhe Zuhal për të larguar sërish Seherin?

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here