Jaman lë pas kujtime të bukura për Seherin, nesër në “Amaneti”

0

Gjendja shëndetësore e Jamanit sa vjen e përkeqësohet, por askush nuk e bind dot atë që të trajtohet. Zuhal është gati të bëjë çdo gjë që të përfundojë me Jamanin. Jaman ndërkohë me frikën se po jeton ditët e fundit kërkon që të kalojë më shumë kohë me Seherin. Ai e çon Seherin në shtëpinë e tij të fëmijërisë dhe i thotë se dëshiron të ketë kujtime të bukura me të në atë shtëpi.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here