Jaman merr një vendim të rëndësishëm, nesër në “Amaneti”

0

Darka me Elën, i afron më shumë Seherin dhe Jamanin, edhe pse Seher nuk di a duhet t’i besojë më fjalëve të Jamanit. Ela e vë re se Seher dhe Jaman kanë diçka që i shqetëson, por Seher e mohon. Ela merr propozim për martesë nga partneri i saj dhe Seher e Jaman bëhen dëshmitarë të këtij momenti të bukur. Hallë Sulltana i thotë Aliut se ia ka gjetur nusen dhe ajo është Kiraz. Jaman i thotë se Seherit se duhet të flasë me të, por ajo nuk pranon pas kaq shumë lëndimeve që ka pësuar prej tij. Jaman sërish nuk arrin dot t’i kërkojë falje Seherit. Ai merr një vendim të rëndësishëm dhe dokumentat që vërtetuan pafajësinë e Seherit i gris duke thënë se ajo nuk do ta marrë vesh kurrë./revistawho

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here