Jaman mëson diçka shokuese për infermieren, nesër në “Amaneti”

0

Firat mëson informacione për infermieren që do e shokojnë Jamanin. Jaman merr vesh se ajo e ka bërë gjithçka pasi është e dashuruar me të, por kjo është një lojë e Ikbalit. Për të shpëtuar, Ikbal paguan infermieren të marrë fajin përsipër. Jaman takon infermieren në burg dhe kjo e fundit e nxjerr Ikbalin të pafajshme. Ikbal është e lumtur që po i rikthen fuqitë e saj dhe pret që Jaman t’i kërkojë ndjesë. Ndërkohë Selim bën plan të rrëmbejë Seherin dhe Jusufin.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here