Jaman mëson se Zuhal ka kurdisur gjithçka, sot në “Amaneti”

0

Firat dhe Bora përballen me njëri-tjetrin dhe zihen për Neslihanin. Kjo e fundit afrohet më shumë me Firatin. Jaman merr një telefonatë nga detektivi dhe mëson se pas gjithë kësaj fshihet Zuhali. Ai i xhindosur vihet në kërkim të Zuhalit. Ikbal gjithashtu kërkon Zuhalin për ta shpëtuar nga situata. Jaman nis të kuptojë se Seher nuk ka faj dhe ai ka rënë pre e një kurthi. Seher mëson se Jaman po bashkëpunon me një detektiv dhe e kupton se bëhet fjalë për të.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here