Jaman ndalon Seherin të kujdeset për Jusufin, nesër në “Amaneti”

0
116

Jaman sillet edhe më ashpër ndaj Seherit teksa kjo e fundit nuk e kupton arsyen e sjelljes së tij. Jaman prej inatit nuk e lejon Seherin të kujdeset për Jusufin. Ikbal dhe Zuhal përfitojnë nga situata. Jaman i jep leje Zuhalit të kujdeset për vogëlushin e në këtë mënyrë ajo gjen rastin për të rënë në sy për mirë. Seher i kërkon llogari Jamanit për sjelljen e tij kundrejt saj, por nuk merr shpjegim. Seher vihet në rrezik pasi armiqtë e Jamanit e përndjekin.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here