Jaman përfundon në komisariat. Çfarë do të thuhet në përballjen mes tij dhe komisar Aliut, nesër në Amaneti

0
103

Jaman përfundon në komisariat. Çfarë do të thuhet në përballjen mes tij dhe komisar Aliut?

Si është gjendja emocionale e Jusufit tani që u rikthye përsëri në shtëpinë e femijës?

Çfarë ka Jaman për t’i thënë Seherit?

Kjo e fundit thirret nga sherbimet sociale. Për çfarë do të bisedojnë ata me të?

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here