Kader mëson të vërtetën dhe zihet keq me Meralin, nesër në “Lule të vetmuara”

0
158

Byshra del me një shok ndërsa Toprak e Feride i ndjekin nga pas për të kontrolluar situatën. Harika takohet me Gynejin në një festë dhe përfiton nga situata. Zehra shtyn Songylin të divorcohet nga Gyneji. Ejlyl dhe Kader përpiqen të qetësojnë Songylin e cila mendon se është faji i saj pse Gynej u largua. Meral mëson se Gynej ka kaluar natën me Harikën dhe zihet me të në mes të shkollës. Kader e mendon më gjatë ofertën që i bëri Meral dhe ndërron mendje. Meral i kërkon Nerimanit ta përzë Kaderin nga konvikti që ajo të pranojë ofertën për të studiuar jashtë vendit. Xhemre dëgjon bisedën mes tyre dhe pas saj e mëson edhe Kaderi. Kjo e fundit debaton ashpër me Meralin kur mëson se ajo i ka kërkuar Nerimanit që ta përzërë nga konvikti. Ezhder bën një plan kundër Meralit./revistawho.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here